Pensii majorate cu 14% sau 20%, în loc de 40%?

Cu toate că inițial se vorbea despre o majorare a pensiilor cu până la la 40%, iată că anumite surse dezmint această informație, înlocuind-o cu una mai de actualitate, potrivit căreia, în realitate, guvernul condus de către cei de la PNL ar avea în plan procente mult mai mici decât estimările inițiale.

Vorbim despre valori cuprinse între 14% și 20%, informație dată în vileag, ce-i drept, pe surse, de către cei de la România TV.

Dacă punem cap la cap această informație pe surse cu faptul că liberalii au evitat să dea un răspuns clar asupra procentului cu care vor fi mărite pensiile până în septembrie, dând din colț în colț, putem face un întreg.

Cu toate acestea, cea mai sănătoasă atitudine pe care o putem lua cu privire la acest subiect este să așteptăm ca informațiile surselor să se confirme sau să se infirme, după caz.

Citește și: Cu cât vor crește pensiile de la 1 septembrie

De altfel, în sprijinul celor spuse mai sus a venit, la momentul potrivit, și Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR, care a afirmat că bugetul, în forma sa actuală, nu este capabil să susțină o mărire considerabilă a pensiilor.

Pensii majorate? Vom vedea! Cu cât? Iarăși, vom vedea!

#News