C. P. Tăriceanu

Lui Tăriceanu nu-i plac parodiile, așadar i-a sărit țandăra… degeaba

„Este o parodie de audiere în care ministrul ştie că de fapt trebuie să nu obţină votul pozitiv al membrilor comisiei”, a spus Tăriceanu, conform Mediafax, despre ședința în care este audiat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. În opinia acestuia, respectiva ședință ar fi trebuit oprită, pentru ca să înceapă votul propriu-zis.

„Este o situaţie absolut jenantă. Este un fel de parodie de audiere în care ministrul vine în faţa noastră ştie că de fapt trebuie să nu obţină votul pozitiv al membrilor comisiei. Şi pentru noi şi pentru domnul ministru, ca atare vă propun domnule preşedinte să nu continuăm această discuţie, să votăm şi să încheiem cu această situaţie”, a spus Tăriceanu.

Cu o antipatie pe față vis-a-vis de ministrul de Externe, pe care nu și-a ascuns-o deloc, lui Tăriceanu nu i s-a părut necesar să asculte programul de guvernare al acestuia, dorind să voteze cu ochii închiși.

Citește și: Tăriceanu s-a prins mai târziu, dar s-a prins!

USR s-a opus

Întrucât cei de la USR au considerat că cererile lui Tăriceanu sunt nefondate iar votul fără prezentarea programului de guvernare unul incorect, s-au opus. Așadar, acestea fiind spuse, ședința a continuat, cu tot cu audieri, în ciuda lui Tăriceanu.

Duse sunt vremurile când ce zicea Călin Popescu Tăriceanu era lege. Lui Tăriceanu nu-i plac, domnule, parodiile și nici prea mult nu are pentru ele!

Citește și: Lui Tăriceanu îi miros urât anticipatele

#News