Călin Popescu Tăriceanu

Nu știm dacă vârsta este de vină sau altceva, însă Călin Popescu Tăriceanu nu mai e ceea ce era odată. Dacă înainte se prindea de absolut orice i se întâmpla la momentul potrivit, iată că acum prezintă întârzieri, exact ca un Internet Explorer instalat pe un procesor slab.

Și-apoi, se prinde el greu, dar și când se prinde!

…devine paranoic și începe să arunce în dreapta și-n stânga cu acuze! Cam cum s-a întâmplat și acum, când Tăriceanu s-a declarat terifiat de ipoteza prin care ALDE ar putea să dispară. Și nu să dispară oricum, ci cu instrumentări șmechere din partea lui Ludovic Orban, care pare să-i fi pus gând rău fostului său coleg de partid, actualmente lider al ALDE.

Care-i problema, Căline?

Problema, în opinia lui Călin Popescu Tăriceanu, o reprezintă tocmai prevederea din OUG, potrivit căreia s-ar restricționa accesul partidelor în secția de votare. Acesta susține că o astfel de prevedere vine să scadă scorurile electorale ale ALDE, pentru ca mai apoi, partiduțul său să dispară de pe scena politică.

”Prin gestul premierului la adresa noastră, prin introducerea unor criterii suplimentare restrictive pentru reprezentarea în secțiile de vot, se încearcă eliminarea noastră de pe scena politică”, a spus Tăriceanu la Digi 24.

Citește și: Lui Tăriceanu îi miros urât anticipatele

Acum, fie vorba între noi, la ultimele seturi de alegeri, pentru că am tot avut alegeri în ultimul an, tot prevederea asta a împiedicat ALDE să nu obțină mai multe voturi? Nu de alta, dar prevederea din OUG e una nouă.

#News

Foto