Răzvan Lucescu dezvăluie secretul căsniciei de lungă durată

„Nu știu dacă e frumos, dar e palpitant”

În vremurile în care mare parte dintre căsnicii se măsoară în câțiva ani sau chiar în numai câteva luni, Răzvan Lucescu se poate lăuda că a schimbat al treilea „prefix”.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, antrenorul de la PAOK Salonic a mărturisit care este secretul mariajului său cu Ana, alături de care este de 31 de ani, iar împreună au doi copii și patru nepoți. De altfel, susține acesta, până acum a trecut prin trei faze ale relației: entuziasm, acalmie și profunzime, dar ce este cel mai important, că iubirea este la fel ca la începuturi.

„Un om trebuie să se simtă liber, îi ofer libertate soției. Dacă simte că trebuie să fie nervoasă, să fie nervoasă, dacă vrea să plece de acasă, să plece. Contează să-l respecți pe celălalt, asta vine cu timpul, nu e așa simplu. Prima parte a căsniciei a fost de entuziasm, de a descoperi lumea, apoi o perioadă de acalmie, apoi o perioadă mai grea, după care relația a devenit profundă. Dar ne iubim cu disperare!”, s-a destăinuit Răzvan Lucescu în emisiunea de la Kanal D.

De asemenea, acesta i-a povestit lui Denis Rifai ce declarație de iubire i-a făcut soției, chiar înainte de emisiune, și care arată că mai există o șansă la o relație ca de poveste. „I-am spus soției, înaintea emisiunii, că o iubesc cu atât de multă pasiune. Pentru că ea mi-a oferit 30 de soții. Este o personalitate multiplă, se transformă, o dată joacă un rol, altă dată alt rol, fizionomia și-o schimbă întotdeauna, e ceva incredibil. Mi-a oferit 31 de ani de adrenalină permanentă. Nu știu dacă e frumos, dar e palpitant, incitant. Soția mă încurajează atunci când pierd și-mi spune că sunt cel mai bun! Uneori, mă clatin foarte tare, mă consum, mi-e rușine atunci când pierd”, a povestit Răzvan Lucescu.

Ba chiar a punctat că deși a trecut de jumătate de secol, ca vârstă, sexul nu trebuie pus în cui. „Sexul în viața omului e foarte important, atât timp funcționează bine, relația este fericită. Cred că printre rânduri am spus unele lucruri și ați înțeles foarte bine. Iubesc cu pasiune, am focul în mine”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Citește și: Andreea Esca dezvăluie secretul succesului unei relații de 21 ani