Fritz mută primăria pe Zoom. Primarul s-a autoizolat

Doi funcționari ai primăriei Timișoara au fost depistați pozitiv

Primarul municipiului Timișoara Dominic Fritz a declarat că va intra la autoizolare. Motivul pentru care Fritz a luat această decizie este legat de infectarea a doi dintre colegii acestuia, după cum s-a exprimat chiar primarul. Funcționarii au fost depistați pozitiv la testul pentru Covid-19.

„Zilele următoare voi lucra de acasă pentru că doi dintre colegii mei au fost confirmați cu Covid-19. Este vorba despre secretarul Primăriei Caius Șuli și viceprimarul Ruben Lațcău. Am făcut și eu testul ieri, este negativ. Nu știm deocamdată să existe vreo legătură între cele două cazuri”, a anunțat Dominic Fritz.

Dominic Fritz va ține conferințe pe Zoom, ca metodă alternativă întâlnirilor live

De altfel, primarul Timișoarei Dominic Fritz a pus la punct, încă de la preluarea mandatului, un program strict cu scopul de a evita aglomerarea în instituție. Acesta a declarat că următoarele întâlniri stabilite vor avea loc pe Zoom, primind în continuare dosare pentru a fi semnate.

„Ieri, spațiile pe palierul conducerii, de la etajul 1, au fost dezinfectate, iar angajații de pe acest palier vor fi testați. Eu voi repeta testul la sfârșitul săptămânii ca să fim toți în siguranță. Întâlnirile pe care le-am programat pentru această săptămână vor avea loc pe zoom, iar dosarele le voi primi la semnat, în continuare, pentru ca activitatea Primăriei să nu fie perturbată. Știu că se apropie Crăciunul și am vrea, pentru un timp, să uităm de toate grijile anului acesta. Dar, din păcate, tocmai pentru că se apropie Crăciunul, trebuie să fim mai atenți. Să purtăm masca, să păstrăm distanța, să evităm întâlnirile nenecesare, ca să fim bine de sărbători”, adaugă Fritz.

Citește și: Arafat: „De mâine începem distribuirea primelor 300.000 de teste rapide”

#News