Turcescu: „Decorați, mă, orașul, faceti-o cu bun gust si cu grija pentru banul public”

Auzind vestea cum că primarul ales al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu are de gând dă orneze sectorul de sărbători, Robert Turcescu a răbufnit, declarând că ar fi început festivalul populismelor de doi lei. În opinia lui Turcescu, cartierele ar trebui decorate, așa cum s-a întâmplat în fiecare an. Nu de alta, dar copiii ar avea nevoie să se bucure, și ei, de Crăciun anul acesta, este de părere acesta. Mai mult decât atât, Turcescu se aruncă în descrieri nuanțate și ușor controversate, folosind cuvinte ca „Grinch” și „neomarxiști”, la adresa reprezentanților primăriei S6, în frunte cu Ciprian Ciucu.

Robert Turcescu: „ (…) Neomarxisti deghizați in Grinch carora le place sa trăiasca in beznă!”

„A inceput festivalul populismelor de doi lei, varianta „pe economie”: primari care anunta ca nu mai pun iluminat ornamental de Craciun. Una e sa nu dai ca nemernicul sume colosale pentru citeva ghirlande cu becuri colorate si alta e sa lasi orasul/sectorul intr-o atmosferă banală, gri, cenusie, de Sarbatori, ca pe vremea lui nea Nicu. Mai ales anul asta, cind se anunta un decembrie apăsător…

Decorați, mă, orașul, faceti-o cu bun gust si cu grija pentru banul public si scutiți-ne de populismele voastre de doi lei! Mai sînt si copii care vor sa se bucure de Craciun, nu doar neomarxisti deghizați in Grinch carora le place sa trăiasca in beznă!”, scrie Robert Turcescu.

„Ciuc(i)u” luminițe de Crăciun anul acesta pentru Sectorul 6

„Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.
Să vă dau și datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar și-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv și avem acum un contract cadru.”, declara, în cursul zilei de ieri, noul primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Citește și: Turcescu, la munte și la mare. Nu va mai candida la Constanța, ci la Brașov

#News