Iubitorii rubricii de horoscop de la Știrile PRO TV ale dimineții au putut observa că, de săptămâna trecută, celebra prezentatoare Neti Sandu lipsește, rubrica sa dedicată previziunilor astrologice fiind titrată, în continuare, de vocea altcuiva, pe fundalul unui colaj.

Răspunsul a venit în cursul zilei de astăzi când opinia publică a aflat că Neti Sandu s-a infectat cu COVID-19. Vestea a venit chiar de la postul de televiziune la care lucrează aceasta.

Neti Sandu nu are simptome grave

Potrivit informațiilor, Neti Sandu ar avea virusul de câteva zile, nu ar avea simptome grave și s-ar trata de acasă, astfel că toți cei ce o îndrăgesc pe aceasta pot răsufla liniștiți, întrucât Neti are toate șansele să revină, după vindecare, pe micul ecran. Încă nu se știu detalii cu privire la modul în care aceasta a contactat virusul.

Neti Sandu nu este singura vedetă de la PRO TV care a avut ghinionul de a contacta COVID-19. În luna iunie, o veste similară făcea turul internetului, de data aceasta având-o pe Andreea Esca în rol principal.

Citește și: Familia Becali și coronavirusul: cum s-au infectat și cum au supraviețuit

#News