A fost cândva Rodrigo Alvez, a devenit masculinul păpușii Barbie și, în prezent, a ales să facă o nouă schimbare: se numește Jessica. Schimbarea a însemnat nenumărate operații estetice, iar bărbatul născut în Brazilia și transformat în femeie a început o nouă viață pe care a decis să și-o expună în mediul online. Criticat, apreciat, dar niciodată ignorat, este urmărit de peste 1,1 milioane de persoane.

”Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Transformarea costă, iar intervențiile chirurgicale îți pot face ochi frumoși, dar nu se fac pe ochi frumoși. Se pare că bărbatul ar fi scos din buzunar peste 600.000 de lire.

Cu toate acestea, nu toate operațiile au avut succes. Rodrigo, devenit Ken, devenit Jessica și-a dorit la un moment să aibă bărbia mai ascuțită, iar pentru acest lucru a fost nevoită să își injecteze filler facial, însă rezultatele nu au fost cele așteptate, pentru că la câteva săptămâni a apărut o infecție.

”Cu trei luni în urmă m-am dus la un salon de înfrumusețare din Essex pentru face sprâncene false. Cât am fost acolo, am observat că diverse fete își injectau filler în buze și bărbii. Mi-au plăcut rezultatele lor așa că am întrebat dacă mi se poate face bărbia mai ascuțită. Femeia care a făcut injectarea abia își terminase stagiul de pregătire, aceasta injectându-mi un mililitru de substanță în bărbie. După câteva săptămâni am zburat până în Brazilia și am observat că forma feței mele se schimbă. Am făcut o infecție, iar fillerul a inceput să se scurgă, lăsând în urmă o gaură adâncă în centrul bărbiei mele” , a povestit Jessica, potrivit viva.ro.

Citește și: Delia nu scapă de grija care-i chinuie pe români: Când faci un copil?

#News