Florin Salam e în spital și „nu e bine deloc”

Încă nu se știu cauzele care au dus la internarea acestuia, cu toate că mulți suspectează că s-ar fi infectat

Florin Salam

Interpretul de manele, Florin Salam, s-ar afla în stare destul de gravă la spital, în acest moment. Anunțul a fost făcut chiar de impresarul și prietenul lui, Dan Bursuc, cel care a spus că Salam „nu e bine deloc”.

Nu se știe, în acest moment, care sunt cauzele pentru care Florin Salam este internat, cu toate că unii dintre fanii acestuia bănuiesc că ar fi infectat cu Covid-19.

Dan Bursuc, despre Florin Salam: „Tot ce știu e că nu e bine deloc!”

Întrebat despre starea de sănătate a lui Florin Salam și dacă internarea are legătură cu o posibilă infectare, Dan Bursuc a spus că nu este în măsură să dea verdicte, însă ceea ce poate să confirme este că Florin „nu este bine deloc”, informează WowBIZ.ro.

De altfel, speculațiile cu privire la o posibilă infectare cu Covid-19 sunt justificate într-o oarecare măsură, luând în calcul faptul că Florin Salam este un antivaccinist convins. Artistul a spus că nu are de gând să se vaccineze, arătându-se sceptic în ceea ce privește pandemia.

Vestea a venit la scurt timp după o alta, la fel de tristă. Un alt cântăreț de manele, Petrică Cercel, a murit în cursul zilei de ieri, după ce s-a infectat cu Covid-19, în cazul celui din urmă, infectarea fiind o certitudine, nu doar o supoziție, ca în cazul lui Salam.

Citește și: Denise Rifai vrea să știe de la Alex Bodi „ce înseamnă să fii mafiot?”