Marian Vanghelie

Dat dispărut vreme îndelungată din viața politică pe Marian Vanghelia l-a năpădit un dor de competiții electorale încât ar candida pentru orice. La sectoare, la Capitală, la parlamentare, oriunde numai să mai simtă o dată fiorul bătăliilor politice. A revenit de-o vreme încoace în atenția publicului și simte că este un moment prielnic să mai facă o încercare.

„Eu voi candida la toate alegerile unde ne lasă. Peste tot. Și la sectoare și la Capitală și prin țară și la parlament. Peste tot”, a spus Vanghelie.

În fond despre Marian Vanghelie se poate spune orice numai că nu este om de echipă nu poate fi acuzat. Și-a făcut și dosarul, pe persoană fizică, pentru înființarea unui nou partid – PSDI pe care l-a și lansat în ianuarie 2019, dar efectul nu a fost cel scontat. În urmă cu mai puțin de două luni Marian Vanghelie a reiterat revenirea în politică prin relansarea PSDI. A lăsat să se înțeleagă că intenționează să intre cursa pentru alegerile locale și generale.

Și cine știe mai bine decât Marian Vanghelie cu stă treaba în politică? Conștient că nu are nicio șansă la ora actuală să câștige Primăria Capitalei, Vanghelie s-a gândit să testeze un pic piața și și-a dat cu părerea despre principalii candidați la funcția de Primar General.

„Ceea ce se întâmplă în București astăzi e ceva incredibil, dar adevărat. Ne uităm la două persoane, una de sex feminin și una de sex masculin care se luptă pentru Primăria Capitalei. E îngrozitor. E de plâns! Una e primar în funcție care ne spune că a făcut 22 de societăți comerciale. Nu înțelegem pentru ce: angajați, mașini, dotări… A doua persoană care se plimbă din stânga în dreapta așteaptă să vină să îi dea cineva o palmă ca să spună că face și el campanie. E de plâns”, a decretat Vanghelie.

Citește și: Două dosare care-l vizau pe Marian Vanghelie, clasate de procurori

HashtagNews.ro