Rareș Bogdan

S-a găsit un deficit! Acum ce facem cu el?

Desigur, este vorba despre deficitul de democrație despre care tună și fulgeră Rareș Bogdan. Un pic coleric, așa cum îl știm, acest Dan Negru al politicii românești anunță cum că există un deficit serios de democrație în România!

Noi îi urăm lui Rareș Bogdan „bună dimineața” și-l întrebăm unde a locuit până acum? Nu tot în România? Ori să fi fost vorba de o altă Românie? Nu de alta, dar în cea pe care o știm noi, oamenii de rând, nu s-a mai văzut pic de democrație de zeci de ani. Poate doar o spoială, o „fata morgana”, cum îi place lui Barna să zică despre anticipate, însă democrație în adevăratul sens al cuvântului? Doar pe hârtie!

Citește și: Guvernul Orban II intră sub lupa audierilor

Mai bine mai târziu decât niciodată, ce-i drept

Chit că a ajuns la această concluzie având iataganul cu mâner roșu la os, să ne bucurăm de faptul că Rareș Bogdan s-a prins că există un deficit de democrație.

Astfel, supărat de rezultatele audierilor miniștrilor din parlament, acesta a declarat de curând:

„Exista un deficit serios de democrație în România. E imposibil ca un ministru să fie audiat în forma în care au avut loc audierile. S-au depășit anumite limite, limbajul folosit și atacul la persoana. Și, din punctul asta de vedere, mai avem de învățat”, a spus Rareș Bogdan, la Digi 24.

Citește și: Bacalbașa încearcă să-l anestezieze pe Bulai cu jigniri

#News