Andrei Caramitru

Sfaturi prețioase și insulte gratuite

Pe Andrei Carmitru a ajuns deja să-l cunoască deja mai toată lumea. Da, e băiatul ăla care n-are nicio legătură cu tatăl lui. De altfel, el nu prea are vreo legătură cu nimeni, întrucât se pare că merge mereu contra curentului, indiferent de ținta sa. Fost consilier al lui Dan Barna și actual simplu membru USR, Caramitru pare să facă parte de fapt dintr-un partid cu un singur membru: el.

De data asta Andrei Caramitru s-a arătăt profund nemulțumit de alegerea celor din PNL, și anume de a-l coopta pe Mihai Chirica, ca mai apoi să-l trimită direct în cursa pentru alegerile locale ieșene. De altfel, Caramitru nu este singurul deranjat de acest lucru, o serie de membri PNL acuzând că Mihai Chirica, fost pesedist, nu prea ar avea ce să caute pe la liberali prin poartă.

Caramitru de la USR o propune pe Firea de la PSD, să fie primar PNL

Caramitru le-a sugerat celor din PNL să o coopteze și pe Gabriela Firea în echipă, dacă tot e vorba de oameni care la un moment dat au avut curajul să se certe cu sistemul pesedist.

„Inteligenții de la peneleu. Dacă tot il iau pe Chirica la ei. Bre – luați și pe Firea. Ca s-a certat cu Dragnea și ceva voturi aduce. Și luați și Organizația PSD Teleorman. ma rog nu s-au certat cu Livache. Dar se dezic dacă le cereți. Si aduc voturi!!!! Sigur 60% va aduc acolo. Hai mai băieți. Hai cu fuziunea cu PSD ce naiba. Ca sunteti prieteni cu Ciolacu, cu Tudose, cu Ponta, cu toți ce naiba. Ca e chin altfel. Hai cu feseneul useleul 2020. Hai un pic de curaj. și după Închideți Internetul. Ce naiba – si chinezii și rușii și turcii au făcut-o. E ușor. Și gata ați rezolvat-o. Realitatea e – credeți voi că ați rezolvat ceva, strategi de 2 bani. Cu creier de babuin. Va veni și apocalipsa voastră. E doar o problema de timp. Plus minus 2 ani”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

#News