Radu Mazăre

Dragnea și Mazăre se joacă împreună în madagascarul închisorii

Dragnea și Mazăre au ales să-și petreacă „eternitatea” din pușcărie împreună. Ce-ar putea să iasă rău din asta? De cunoscut se cunosc de dinainte și au cam aceleași metehne. În plus, amândurora le plac peisajele exotice, așa că au despre ce povesti, atât timp cât șurubăresc.

Ce-i drept, informațiile potrivit cărora cei doi ar face echipă de joacă în garajul închisorii sunt pe sursele celor de la România TV, însă, tindem să credem că ele sunt adevărate, de vreme ce ambii foști politicieni jucăuși au pregătire profesională în domeniu.

Citește și: Dosarul Belina: Fie vremea cât de rea, Dragnea mută Dunărea

Lui Radu Mazăre i s-a împlinit visul de a purta costume ușchite

Dacă ne amintim bine, Dragnea și-a început cariera de om de afaceri șurubărind la o Dacie, și aia cumpărată pe doi lei de la un copil ce tocmai o câștigase.

Despre talentul lui Radu Mazăre în ceea ce privește reparatul mașinilor, nu știm nimic. Însă ne bazăm pe talentul de povestitor al lui Liviu Dragnea. În plus, așa cum menționam și mai devreme, cei doi împart un trecut comun, iar pesediștii și-au ținut mereu spatele la greu. Chiar și-n închisoare!

Și-ar mai fi un aspect ce merită discutat. Vă amintiți ținutele ușchite ale lui Radu Mazăre și cum nu-i prea plăcea lui să se îmbrace în primar serios? Ei, bine, acum Radu Mazăre are ocazia să se costumeze zilnic în pușcăriaș!

După spusele aceleiași surse, cei doi răufăcători ar fi în acest moment deținuți model. Bravo, băieți! Vedeți că se poate?

Citește și: Ministrul Agriculturii a declarat că va avea grijă de „Tomata” lui Dragnea

#News