Daniel Florea - foto Kanal D
Daniel Florea - foto Kanal D

Jurnalistul Dragoș Pătraru îl arată cu degetul pe primarul sectorului 5, Daniel Florea, despre care spune că își pregătește terenul pentru viitoarele alegeri, folosindu-se de pandemia de coronavirus. Niciun alt primar de sector nu a primit atât de multe critici și hiperbolizări, într-un timp atât de scurt, așa cum a pățit-o „stimabilul” Florea.

Un jurnalist îi arată lui Florea, în scris, degetul mijlociu

“Dar al naibii de scârboși sunt cei care s-au gândit să adune capital de imagine pe seama bolii. Cum este nenea Daniel Florea, acest insistent primar de la sectorul 5 al Capitalei. E dăunătorul care aruncă banii pe trupe și pe distracție și care își trece numele pe orice mișcă în cartier. Țărănușul nu scrie măcar Primăria sector 5 pe unde scrie…

Nu, nene, ci Daniel Florea, scrie numele lui pe școli, pe grădinițe, pe drumuri, peste tot pe unde pune o piatră sau astupă o groapă. El e buricul pământului, înțelegi, el dă, el împarte, primăria i-a lăsat-o lui moștenire respectabila doamnă mă-sa.”, a declarat Pătraru.

Citește și Tudorache îi vine de hac virusului COVID-19. Cumpără teste anti-coronavirus

Jurnalistul de la Libertatea subliniază faptul că edilul sectorului 5 profită de pe urma pandemiei de coronavirus care a lovit și România pentru a-și face campanie electorală.

“Acum, cu gripa, Daniel Florea, primarul Sectorului 5 deci, a anunțat că elevii din sector vor primi pungi cu produse de igienă care conţin flyere cu poza edilului, iar bătrânii vor primi ceasuri cu butoane de panică. Peste tot își pune omul poza, peste tot își scrie numele. Dacă peste milioane de ani o altă civilizație va săpa și va da peste vestigiile civilizației de azi, o să creadă că în sectorul 5 trăia o rasă numită Daniel Florea”, a mai spus jurnalistul.

#NEWS