Trump, încă popular în Statele Unite ale Americii

„Astăzi în Florida! Atât de multă dragoste! Această mişcare e abia la început. Doar aşteptaţi", a scris Eric Trump pe contul său de Instagram

Popularitatea lui Donald Trump pare să nu scadă, în ciuda scandalurilor recente, legate de violențele de la Capitoliul din Washington, cele care au dus la procesul din Senat al fostului președinte. Dacă ar fi să-l credem pe Eric Trump, tatăl său încă reușește să adune laolaltă simpatizanți. Întru susținerea celor spuse, juniorul a postat pe pagina sa de Facebook, inclusiv un clip din care reiese faptul că americanii încă își doresc un personaj ca Trump la Casa Albă. Sau cel puțin o parte dintre ei.

„Astăzi în Florida! Atât de multă dragoste! Această mişcare e abia la început. Doar aşteptaţi”, a scris Eric Trump pe contul său de Instagram, unde a postat același clip.

Câștigarea procesului i-a redat lui fostului președinte, Donald Trump, încrederea în sine

După ce a câștigat procesul intentat împotriva sa în Senat, Donald Trump a prins curaj și l-a criticat, în cursul zilei de marți, pe liderul republican din Senatul Statelor Unite ale Americii, Mitch McConnell, cerând partidului să îi întoarcă spatele lui McConnell, cel care l-a acuzat public pe acesta că ar fi responsabil pentru evenimentele de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021.

„Partidul Republican nu poate fi niciodată respectat sau puternic cu lideri politici precum Mitch McConnell,” a spus fostul președinte.

„Acum cifrele sale în sondaje sunt chiar mai mici decât oricând, distruge partea republicană din Senat şi, în acelaşi timp, face un rău teribil ţării noastre”, a adăugat acesta.

Reamintim că Donald Trump a scăpat de acuzația de „intingare la insurecție”, Senatul nereușind să strângă două treimi din voturi, cât ar fi fost nevoie pentru a i se interzice acestuia să mai candideze vreodată. În mod sigur, în 2024 există posibilitatea să fim martorii unei noi candidaturi a omului de afaceri american, devenit politician.

Citește și: Donald Trump, nominalizat la premiul Nobel pentru Pace