Ștefănescu, șocat că „tocmai Iordache” ține cu „reziștii”

În urma avizului pozitiv dat de Florin Iordache desființării SIIJ, Codrin Ștefănescu s-a revoltat

Auzind că Florin Iordache a avizat pozitiv desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justitie (SIIJ), Codrin Ștefănescu n-a mai stat mult pe gânduri și a comentat evenimentul pe pagina sa de Facebook, într-o postare. Dacă până acum eram obișnuiți să vedem pe pagina acestuia de Facebook remarci mai mult sau mai puțin plângăcioase, referitoare la soarta „crudă” a fostului său lider, Liviu Dragnea, Ștefănescu dovedește, de data aceasta, că mai are și alte plăci în afară de cea veche. „Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al rezistilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justitie( SIIJ)! Tocmai Florin Iordache”, așa își începe Ștefănescu mesajul.

Codrin Ștefănescu regretă că i-a acordat încredere lui Florin Iordache

De părere că „unul dintre creatorii Secției”, totodată „unul dintre oponenții Statului Paralel”, dar și „fostul luptātor împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești” n-ar trebui să aibă o asemenea atitudine de respingere cu privire la ceva ce a creat tocmai el, Ștefănescu începe să regrete că, la un moment dat, „l-a apărat public” pe Iordache. Și o singură dată ci „de sute de ori!”.

„Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rāu cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbā oamenii și ce ușor tradeazā tot in ceea ce au crezut! Jalnic!”, mai scrie Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Cel mai probabil că, în scurt timp, Codrin Ștefănescu va ajunge să-și renege toți colegii de partid. Mai ales dacă aceștia fac parte din categoria celor care știu să se adapteze timpurilor pe care le trăiesc, în detrimentul trecutului pe care fostul secretar general al PSD îl dorește repetat. Eventual, dacă se poate, cu Dragnea reîntors din închisoare și repus în fruntea social democrației românești.

Citește și: Dragnea, sărbătorit trist și de la distanță de discipolii Codrin și Ionel