Trump schimbă tactica: se vaccinează

Președintele american vrea vaccinarea populației

După ce, în cursul zilelor trecute, președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii Donald Trump declara că nu dorește să se vaccineze și, mai mult decât atât, le interzice celor care lucrează la Casa Albă să o facă la rândul lor, iată că acesta pare să se fi sucit acum. De altfel, există posibilitatea ca în orice secundă, Trump să se sucească din nou, la loc. Președintele american este cunoscut pentru inpredictibilitatea acestuia, trăsătură cu care i-a obișnuit deja pe americani.

Ce-i drept, anunțul că Donald Trump se va vaccina până la urmă nu a fost făcut de acesta, ci de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, după cum relatează Reuters. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă ce a avut loc ieri.

Prin purtătoarea sa de cuvânt, Donald Trump a încercat să sugereze că vaccinarea populației este foarte importantă pentru pentru acesta, cu toate că, de-a lungul ultimului an s-a declarat de nenumărate ori împotriva vaccinării, minimizând pericolul COVID-19, la un moment dat sugerând chiar că soluția optimă anti-Covid ar fi o soluție pe bază de clor.

Citește și: Iohannis urmează „modelul Trump”, pe Twitter

#News