Firea crede că Iohannis ar fi trebuit să intervină în conflictul PNL-USR PLUS

Fostul primar general vrea un Guvern stabil

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea este de părere că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să intervină în recentele scandaluri de la negocierile dintre PNL, USR PLUS și UDMR, întrucât colecția de crize în care se scaldă România în acest moment nu mai suferă așteptare.

„Firesc ar fi fost ca președintele să pună punct acestei mascarade oferite de către partidele care au pierdut alegerile și să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două existente – sanitară și economică – să dea mandatul partidului care s-a situat pe primul loc în alegeri”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

De asemenea, Gabriela Firea punctează pe faptul că țara noastră are nevoie de un guvern format din oameni competenți care să ofere, astfel, stabilitate.

„Un guvern de uniune națională, cu premier Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluție pentru România. Sunt total decuplați de la realitatea vieții de zi cu zi a românilor. Este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii pe care nici măcar nu au câștigat-o”, adaugă Firea.

Gabriela Firea: „România nu mai are timp de prostiile lor”

„Cum să repornim economia, cum să facem investiții masive în marea infrastructură, când nici proiecte nu avem pregătite? România nu mai are timp de prostiile lor, virsul nu așteaptă ca ei să-și termine bătălia pe ciolan! #DreaptaAduceAusteritate #NuLePasaDeOameni”, a mai spus Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei.

Citește și: Firea nu amestecă politica cu simpatiile personale

#News