Tesla vine în România și caută angajați

Noi locuri de muncă

Vestea bună a zilei este cea potrivit căreia Tesla s-a hotărât, în sfârșit, să pășească și pe teren românesc, confirmându-se, astfel, un zvon care circulă de aproximativ un an. Potrivit informațiilor, americanii lui Elon Musk s-ar pregăti să deschidă sedii în mai multe locații, însă momentan se vor concentra pe primul, pe cel care se zvonește că se va afla în Nordul Capitalei.

Angajări la Tesla

Pentru început, compania americană Tesla își dorește să angajeze cinci oameni, dintre care un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service, şi un consultant de vânzări. Cel mai probabil că, în timp, locurile de muncă din cadrul companiei se vor înmulți.

Citește și: Elon Musk trimite astăzi doi astronauți în spațiu

Ce ar putea să însemne asta pentru România?

Venirea Tesla în România reprezintă o veste extraordinară pe mai multe paliere. Astfel, dacă într-o primă instanță, vorbim despre locuri de muncă pentru cei orientați profesional în această direcție, în timp, venirea gigantului american ar putea să aibă încă o consencință favorabilă: înmulțirea autoturismelor electrice în România, întrucât Tesla s-ar putea implica, în timp, și în dezvoltarea de noi stații de încărcare a mașinilor propulsate electric.

Citește și: Trump schimbă tactica: se vaccinează

#News