Monica Pop e managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, totodată unul dintre acei medici mult prea chemați pe la televiziuni în decursul anilor. Așadar, toate invitațiile astea i-au dat doctorului Monica Pop elan să-și exprime părerea de fiecare dată când o are. O fi bine, o fi rău? Cert este că momentul în care vom auzi de dumneaei la parlamentarele PSD-ului, nu este atât de departe pe cât s-ar crede. O supoziție cu mari șanse să se adeverească.

„DISCRIMINARE! CINE ARE DREPTUL SA HOTARASCĂ PRIORITATE PT. BOLNAVII Covid in FATA CELORLALTI, UNII CU BOLI GRAVE SI ȘĂ-I ,CONDAMNE LA MOARTE?! TOTI AU ACELASI DREPT LA SANATATE! PRIN CONSTITUTIE! JURAMINTUL, DAR SI LEGEA, CER SA TRATĂM TOTI OAMENII BOLNAVI, FARA NICI O DISCRIMINARE, NU DOAR PE CEI AFECTATI DE VIRUS!

85% din bolnavii Covid s-au vindecat, multi, chiar si fara a fi necesar vreun tratament! Doar supraveghere!

Pe cînd pacientii cu boli grave își pierd sigur viata in lipsa tratamentului adecvat pentru bolile respective.

In plus si ei platesc asigurari de sanatate! Cum sa nu fie tratati?! Prioritate trebuie sa aibă orice om bolnav, nu doar cei Covid! Altfel, vor muri mult mai multi decit cei cu Covid! Au murit deja, destui, altii s-au agravat, neprimiti la timp la tratamente!

DECIZII CRIMINALE!

Se Impun CONSULTATII SI TRATAMENTE PENTRU ORICE PACIENT! ! CU EFORT SUSTINUT PENTRU A SE EVITA CONTAMINAREA.

SĂ NU mai moara NIMENI din lipsa actului medical!

In acest sens trebuie îndreptată strategia de sanatate, asa greu cum e!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

Citește și: Streinu-Cercel, pe urmele lui Rafila în PSD și la parlamentare

#News