După ce Alexandru Rafila a anunțat, în mod oficial, că va candida la parlamentare din partea PSD, vine acum rândul lui Adrian Streinu-Cercel să facă un anunț similar – probabil, în curând. Cu toate că, în momentul de față, discutăm despre niște zvonuri pe surse, acestea au mari șanse să devină realitate, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Rafila. Întâi au fost zvonurile, apoi a venit și anunțul la „scenă deschisă”.

Streinu-Cercel, dorit la Senat

Dacă în cazul lui Alexandru Rafila, intrarea în PSD a venit ca o surpriză, plăcută pentru unii, neplăcută pentru alții, în cazul lui Streinu-Cercel, o astfel de mutare vine ca o mănușă, acesta solidarizând în repetate rânduri cu social democrații în trecut.

Astfel, potrivit unor surse din partid, managerului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, profesor doctor Adrian Streinu-Cercel, ar fi curtat de PSD, în speranța că acesta se va afla pe listele de la parlamentare. Aceleași surse vorbesc chiar despre un loc fruntaș pe listele destinate Senatului, loc rezervat pentru șeful institului.

Citește și: Rafila, din spital, direct în PSD. Următorul pas: Parlament

#News