Marcel Ciolacu - PSD

De ceva vreme, Marcel Ciolacu încearcă să ne „sperie” cu reforma din interiorul PSD. Dacă până acum nu s-au văzut mari schimbări, în afara câtorva eliminări din pricina rezultatelor slabe de la locale, iată că acum, Ciolacu pare să-și ducă planul mai departe, racolându-i ba pe Alexandru Rafila, ba pe Adrian Streinu-Cercel, după cum vă anunța redacția noastră cu nu mult timă în urmă, conform unor surse din interiorul partidului.

Mai mult decât atât, Ciolacu ține discursuri care se doresc a fi motivaționale, despre viitorul social democrat în Parlament, în totală contradicție cu cei de la PNL, despre care același Ciolacu afirmă că ar avea obiceiul de a strânge în tabăra lor traseiști, interlopi și „papițoi care își falsifică diplomele”.

Marcel Ciolacu: „Încetați să vă mai tineți de liste ca mâța de burlan”

„PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din Romania și oamenii asteapta altceva de la noi. Credibilitatea noastra depinde de modul in care vom face aceste liste. Noul PSD inseamna profesionisti. Incetati sa va mai tineti de liste ca mata de burlan. V-am spus ca vreau oameni competenti. Vreau specialisti: medici, profesori, antreprenori. Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și de toți papitoii care își falsifică diplomele”, le-ar fi spus Marcel Ciolacu colegilor din PSD, potrivit unor surse citate de cei de la stiripesurse.ro.

Citește și: Streinu-Cercel, pe urmele lui Rafila în PSD și la parlamentare

#News