Emil Boc o laudă pe Cristina Burciu, venită la PNL de la PSD

Atunci când vine vorba despre politică, există multe maxime care ar putea descrie situația de față. Unele dintre ele se pot spune „pe post”, altele, în schimb, nu. Iar atunci când vorbim despre politică, din când în când vorbim și despre traseism – pentru că așa e în politică – n-avem legi, și cum n-avem legi, traseismul este legal, cu toate că nu și moral.

Boc: „Doamna Cristina Burciu este un om care s-a validat în timp”

În timp ce majoritatea populației condamnă traseismul, liberalii n-au alterativă decât să-i laude pe social democrații pe care i-au vopsit în galben. Vorba aia, dacă tot i-au primit în casă, acum ce rost ar mai avea să-i certe?

„Au fost selectați cei mai buni, care și-au validat deja carierele. Fiecare la locul lui. De exemplu domnul viceprimar, Dan Tarcea, putea pleca și el pentru un post de parlamentar. Dar a ales să rămână la Primărie să ducă proiectele la final.

Doamna Cristina Burciu este un om care s-a validat în timp. N-ai ce să-i reproșezi, dimpotrivă: să o apreciezi pentru performanțele avute”, a spus Emil Boc la Realitatea FM.

Cristina Burciu se află pe listele PNL Cluj la alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaților.

Citește și: La Brăila s-a terminat „stocul” de liberali și se apelează la rezerve

#News