Nicușor Dan și Gabriela Firea

Edilul Capitalei, Gabriela Firea are întrebări pentru contracandidatul său la Primăria Generală, Nicușor Dan, printre acestea, cea mai recentă este cea legată de „ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache”.  Această „legătură” dintre Dan și Mitrache a fost anunțată luni, când Dana Budeanu a publicat o convorbire telefonică, din care reieșea traficul de influență a lui Dan.

„Este de datoria noastră să apărăm parcurile și zonele verzi! Legea nu se negociază în funcție de ce avere are cel care construiește ilegal pe spațiul verde! Interlopii nu ne sperie, chiar dacă ne amenință și au «frați» printre parlamentari. Îl întreb public încă o dată pe Domnul Nicușor Dan: ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache zis Câine să-și păstreze restaurantul și casă construite ilegal în parc. Nu are nicio scuză! Nu stă în picioare nici justificarea mincinoasa că nu ar fi știut cine este «cetățeanul» pe care îl apară «filantropic». A recunoscut că s-au întâlnit de mai multe ori. Nu a văzut cu ce mașină circulă, ce haine are, ce avocat scump poate plăti, ce bijuterii are soția? Nu erau și nu sunt niște bătrânei amărâți, care dormeau pe o bancă în parc”, a scris Firea pe Facebook.

Caz ce trebuie să intre în atenția Justiției

Gabriela Firea îl consideră pe Dan ipocrit, acesta fiind multă vreme un militant al protejării spațiilor verzi din Capitală.

„Eu mă refer acum la moralitate. Cum este posibil că un om care și-a făcut un titlu de glorie că apară parcurile, în care este ilegal să se construiască, să fie chiar unul care pune presiune pe autorități, pentru menținerea construcțiilor ilegale? Este o sfidare față de lege, față de principiile ecologice, față de cetățeni! Avem dreptul cu toții să știm adevărul!”, a precizat Firea.

Este de datoria noastra sa aparam parcurile si zonele verzi! Legea nu se negociaza in functie de ce avere are cel care…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 15 septembrie 2020

Fiecare cu prioritățile lui în pandemie

Totodată, Gabriela Firea arată că fiecare a avut alte priorități în perioada în care România a fost în stările de urgenț, respectiv de alertă. Mai mult, edilul a precizat că subiectul legat de cuplul Dan-Mitrache este unul de discutat la dezbaterea de săptămâna viitoare, dinaintea alegerilor locale.   

„Lucrurile sunt clare. Din înregistrările apărute în presă se distinge fără echivoc faptul că, în stare de urgență și alertă, când toată lumea era îngrijorată pentru sănătate, viață, pierderea locului de muncă, domnul deputat Nicușor Dan se transformase în avocatul unui interlop care ocupă abuziv peste 400 mp din parcul Orășelul Copiilor. Acest subiect cu siguranță trebuie abordat și în dezbaterile de săptămâna viitoare”, a concluzionat candidatul pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Citește și: Firea, ironică: „Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Câine! Vin și eu cu Billy!”

#News