firea, bulina rosie

Prima dezbatere publică oficială între cei doi candidați la Primăria Municipiului București, Gabriela Firea și Nicușor Dan, va avea loc în cursul săptămânii viitoare, cu doar patru zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie. Dacă Nicușor Dan a răspuns sec, confirmând că are de gând să ia parte la această dezbatere, actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea a abordat situația într-un ton comic, declarând că Nicușor Dan este liber să se prezinte cu cine dorește la emisiune. Iar dacă acesta va prefera compania fratelui său „Câine”, Firea va veni cu cățelul Billy, proaspăt tuns și frezat.

„Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare! In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e prima mea dragoste profesionala! De obicei, sunt invitati sustinatori. Sa vina fiecare cu cine vrea, cu apropiati. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Caine! Interlopul din parc! Vin si eu cu Billy! Ras, tuns, frezat! Ca doar iese in lume!”, a scris edilul Gabriela Firea, pe Facebook.

Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare!🤓 In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 15 septembrie 2020

La rândul lui, Nicușor Dan a declarat că a „(…) acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune?”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

Citește și: Gabriela Firea: „Salvatorul Bucureștiului se dovedește a fi «frate» cu interlopi”

#News