Polițist rănit de un tânăr șofer din Timișoara care conducea fără permis

Incidentul s-a produs în noaptea de joi, pe strada Brâncoveanu din Timișoara, polițiștii de la Secția 3 dorind să oprească un autoturism pentru un control de rutină.

Un tânăr de 24 de ani din Timișoara, fără permis și cu numere false, a condus cu 30 de kilometri și a rănit un polițist, refuzând să oprească la semnalul agenților. El a fost prins abia după ce a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un gard, potrivit digi24.ro.

Incidentul s-a produs în noaptea de joi, pe strada Brâncoveanu din Timișoara, polițiștii de la Secția 3 dorind să oprească un autoturism pentru un control de rutină.

Șoferul a accelerat și și-a continuat drumul, după el pornind mai multe echipaje din zonă, care nu au reușit să îl oprească pe tânărul de 24 de ani. Acesta a continuat cursa  până în localitatea Diniaș,  la aproape 30 de kiloemtri de Timișoara. Pe drum, mai multe filtre ale poliției au vrut să îl oprească pe șofer, dar zadarnic. La intrarea în localitatea Diniaș, șoferul fără permis a accidentat și agentul care încerca să îl oprească.

Cu toate acestea, nici atunci nu a oprit. Urmărirea a continuat prin localitate, într-o curbă, mașina derapând și întrând într-un gard.

Tânărul a coborât din masina și a încercat să fugă,  dar polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, moment în care acesta s-a speriat și a fost prins. Polițiștii au descoperit că tânărul nu avea permis și conducea o mașină neînmatriculată, cu numere false. Tânărul este în custodia celor de la IPJ Timiș, unde dă declarații în fața procurorului. El este acuzat de ultraj de conducerea unui autoturism cu numere false, dar și conducerea fără permis auto pe drumurile publice.

Accident rutier grav în Canada, soldat cu 15 morți