FOTO Digi24
FOTO Digi24

Fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone își concentrează mai nou atenția pe nevoile cetățenilor din Sectorul 5, unul dintre acele sectoare defavorizate ale Bucureștiului, de altfel. Sărăcia aproape lucie prezentă pe străzile de sector fiind, de altfel, potrivit acestuia, motivul pentru care a ales să dea 4 pe 5. De altfel, Piedone și-a și anunțat de curând candidatura, sperând să le devină oamenilor din 5 primar și să corecteze derapajele lui Daniel Florea, un primar tipic atunci când discutăm despre metehne vechi și „mișculațiuni”.

Astfel, într-o ultimă postare pe contul său de socializare, Cristian Popescu Piedone îi critică acțiunile lui Daniel Florea, declarând că actualul primar nu este, câtuși de puțin, interesat de adevăratele nevoie ale cetățenilor, cheltuind banii contribuabilor pe concerte de 100 mii de euro, în timp ce sărăcia e ca la ea acasă pe străzile cinciului.

Concert electoral de 100 mii de euro marca Florea

„E o vreme cu multe greutăți in casele românilor. Virusul asta nenorocit a lasat sute de mii de suflete fără locuri de munca. Pe strada, hainele par mai uzate, incaltamintea… mai pingelita ca altădată. La piata, la supermarket, la chioșc, la farmacie… oamenii isi dramuiesc francul. Este o vreme tulbure, agitată și confuză, în care copii, adulți și seniori adorm, deseori, flămânzi.
In vremea asta însă, primăria Sectorului 5, la dorința bravului edil, plătește 100 de mii de euro pentru o… scenă! Mai fratilor: in vremurile astea, primăria celui mai sărac sector din București își cumpără… scenă!
De fapt… conform Sistemului de Achizitii Publice, si-a cumparat-o pe 9 iunie, la ora 14.07.
Urmează, probabil, un alt costisitor spectacol electoral!
Cam asa sta treaba in primaria Sectorului 5!”, spune Cristian Popescu Piedone, pe contul său de Facebook.

Citește și: Comitetul pentru Situații de Urgență se va reuni pentru a stabili măsurile stării de alertă

#News