Popescu Piedone acuză: Acest profan candidat FALS la Primăria Capitalei, îmbrăcat în geacă roșie și tricou liberal, este CADOUL LIBERALILOR PENTRU NICUȘOR DAN

Popescu Piedone afirmă că Nicușor Dan este un primar ageamiu, mincinos, care nu nu a realizat absolut nimic pentru oraș

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, susține că liberalii îl ajută pe Nicușor Dan să rămână primar general al Bucureștiului.

Într-o scrisoare deschisă transmisă metaforic familiei Brătianu, fondatorii PNL, Popescu Piedone susține că traiul românilor salariați și traiul românilor pensionați, după trei-patru decenii de muncă, NU ESTE DECENT.

” Excelențele Voastre, la doar câțiva ani trecuți după Centenar, vă anunț că Partidul Național Liberal uneltește împotriva oamenilor buni din București și din țara largă, deopotrivă! Excelențele Voastre, ASTĂZI, pentru oamenii buni ai României, partidul național liberal nu mai are nici măcar litere mari în acronim! Excelențele Voastre, Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, mult stimată familie Brătianu, liberalii de astăzi au păcălit bucureștenii cu cel mai leneș primar din istoria Capitalei!”, este mesajul transmis de Popescu Piedone.

Popescu Piedone afirmă că Nicușor Dan este un primar ageamiu, mincinos, procesoman și arogant, care nu nu a realizat absolut nimic pentru oraș și pentru cetățeni.

Potrivit lui Popescu Piedone, liberalii de astăzi vor să păcălească oamenii din București, încă patru ani, TOT CU NICUȘOR DAN. In acest scop liberalii au ales” SĂ-ȘI SPRIJINE LENEȘUL” prin cea mai mârșavă rețetă politică aplicată oamenilor” buni „din București și puținilor liberali autentici supraviețuitori în partid: simularea participării la alegerile locale din 9 iunie.

Popescu Piedone: Au luat un profan de prin județul vecin și l-au scos la plimbare prin București, îmbrăcat în geacă roșie și tricou liberal. I-au arătat metroul și Calea Victoriei, l-au pus să râdă în trei poze și să declare că e bun la polonic și are în sânge spirit de RATATouille.

Popescu Piedone a declarat că acest candidat FALS la Primăria Capitalei este „CADOUL LIBERALILOR PENTRU NICUȘOR DAN”. „VREMELNICII LIDERI LIBERALI SUNT CEI MAI IMPORTANȚI DONATORI AI CAMPANIEI DE CERȘETORIE PUBLICĂ INIȚIATĂ DE LENEȘUL ORAȘULUI, NICUȘOR DAN! ÎI DONEAZĂ UN CANDIDAT FALS PE BULETINUL DE VOT ȘI ÎL AJUTĂ, ASTFEL, SĂ AIBĂ ȘANSE REALE PENTRU ÎNCĂ PATRU ANI LA CÂRMA BUCUREȘTIULUI!”, a declarat Popescu Piedone.

Popescu Piedone : Excelențele Voastre, mult stimată familie Brătianu, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, împreună cu oamenii buni, VOM AVEA GRIJĂ DE CAPITALA SFINTEI NOASTRE ȚĂRI ȘI DE POPORUL NOSTRU, DEOPOTRIVĂ! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Mesajul lui Popescu Piedone

” “pnl”, CEL MAI IMPORTANT DONATOR AL CAMPANIEI DE CERȘETORIE INIȚIATĂ DE LENEȘUL ORAȘULUI! Mult stimată familie Brătianu, respect nemărginit din partea primarului Cristian Victor Popescu Piedone Știu ce ați făcut pentru țară! Știu cât ați luptat pentru România liberă, independentă și întreagă! Știu câte ați vrut să faceți pentru țară, știu cât de mult ați iubit-o! Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, Constantin I.C. Brătianu, Dimitrie Brătianu, Constantin I. Brătianu, mult stimată familie Brătianu, ACUM, în anul 2024, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, vă scriu aceste rânduri, împăcat sufletește, să știți și Domniile Voastre CARE ESTE ADEVĂRUL CEL ADEVĂRAT DIN SFÂNTA NOASTRĂ ȚARĂ, ROMÂNIA! Excelențele Voastre, traiul românilor salariați și traiul românilor pensionați, după trei-patru decenii de muncă, NU ESTE DECENT! Excelențele Voastre, la doar câțiva ani trecuți după Centenar, vă anunț că Partidul Național Liberal uneltește împotriva oamenilor buni din București și din țara largă, deopotrivă! Excelențele Voastre, partidul dumneavoastră a pus biruri grele pe popor, a scumpit creditele bancare, a mâhnit și a mințit oamenii de afaceri! Excelențele Voastre, ASTĂZI, pentru oamenii buni ai României, partidul național liberal nu mai are nici măcar litere mari în acronim! Excelențele Voastre, Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, mult stimată familie Brătianu, liberalii de astăzi au păcălit bucureștenii cu cel mai leneș primar din istoria Capitalei! Un primar ageamiu, mincinos, procesoman și arogant, care nu nu a realizat absolut nimic pentru oraș și pentru cetățeni! Excelențele Voastre, liberalii de astăzi vor să păcălească oamenii buni din București, încă patru ani, TOT CU NICUȘOR DAN! De dată această, însă, AU ALES SĂ-ȘI SPRIJINE LENEȘUL prin cea mai mârșavă rețetă politică aplicată oamenilor buni din București și puținilor liberali autentici supraviețuitori în partid: simularea participării la alegerile locale din 9 iunie!

Au luat un profan de prin județul vecin și l-au scos la plimbare prin București, îmbrăcat în geacă roșie și tricou liberal. I-au arătat metroul și Calea Victoriei, l-au pus să râdă în trei poze și să declare că e bun la polonic și are în sânge spirit de RATATouille. Ei bine, acest profan candidat FALS la Primăria Capitalei este CADOUL LIBERALILOR PENTRU NICUȘOR DAN! Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, VREMELNICII LIDERI LIBERALI SUNT CEI MAI IMPORTANȚI DONATORI AI CAMPANIEI DE CERȘETORIE PUBLICĂ INIȚIATĂ DE LENEȘUL ORAȘULUI, NICUȘOR DAN! ÎI DONEAZĂ UN CANDIDAT FALS PE BULETINUL DE VOT ȘI ÎL AJUTĂ, ASTFEL, SĂ AIBĂ ȘANSE REALE PENTRU

ÎNCĂ PATRU ANI LA CÂRMA BUCUREȘTIULUI! Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, ACESTA ESTE PLANUL MÂRȘAV AL PARTIDULUI DUMNEAVOASTRĂ PENTRU OAMENII BUNI DIN BUCUREȘTI: Nicușor Dan, susținut de liberali prin falsă candidatură a profanului din Mogoșoaia !!! Excelențele Voastre, mult stimată familie Brătianu, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, împreună cu oamenii buni, VOM AVEA GRIJĂ DE CAPITALa SFINTEI NOASTRE ȚĂRI ȘI DE POPORUL NOSTRU, DEOPOTRIVĂ! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Popescu Piedone a verificat lucrările de modernizare și reabilitare a patru grădinițe din Sectorul 5