Comandament ANPC pentru controlarea firmelor

ANPC va desfăşura şi activităţi de informare a agenţilor economici asupra condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească

Comisarii ANPC au înființat o nouă structură, care trebuie să monitorizeze activitățile comerciale din zonele turistice ale României. Comandamentul va funcţiona în perioada 15 – 30 aprilie şi se va ocupa de monitorizarea activităţilor comerciale desfăşurate de agenţii economici în toate zonele turistice mai aglomerate în vacanţa de Paşte şi 1 Mai, potrivit observatornews.ro.

ANPC va desfăşura şi activităţi de informare a agenţilor economici asupra condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească

Comisarii vor face controale şi se vor ocupa de preluarea şi cercetarea eventualelor reclamaţii făcute de turişti în această perioadă. Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a demisionat, luni, din funcţie, pentru a candida la Primăria Constanţa din partea PSD. Decizia vine în contextul înscrierii în cursa pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa.

”Astăzi am încheiat un episod important pentru întreaga mea carieră la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Cu sprijinul unei echipe politice puternice m-am înscris în cursa pentru Primăria Constanţa. În funcţia de preşedinte am dovedit cu prisosinţă că se pot face lucruri bune pentru cetăţeni la nivel national. Este momentul să arăt că şi pentru oraşul nostru se poate face exact ceea ce trebuie”, a transmis Horia Constantinescu.

Un restaurant oferă o sticlă de vin gratuită clienţilor care nu folosesc telefoanele