FOTO Psnews
FOTO Psnews

Președintele PLUS Sector 5, Iustin Roșca, a lansat un atac dur la adresa primarului Sector 5, Daniel Florea, după o serie de imagini apărute în presă cu oameni care se îmbulzesc pentru a-și lua kit-uri sanitare.

Daniel Florea, nimicit de un lider PLUS

Sâmbătă și duminică, angajați ai Primăriei conduse de Daniel Florea au distribuit pungi cu săpunuri și poze ale primarului, provocând buluceli, împotriva recomandărilor medicilor ca oamenii să respecte o distanță de câțiva metri între ei.

Iată ce scrie pe Facebook Iustin Roșca:

„Mulți dintre voi cunoasteți deja că
——————————————————
„😡 U R Ă S C M I N C I U N A 😡
——————————————————
și doar din acest motiv postez in perioada asta când avem preocupări reale, clare, fata de riscurile pandemiei de CoronaVirus19 in sectorul 5.

Este lăudabil când livrezi materiale de igienă intr-o perioadă de pandemie mondială. Dar atât. Restul este hoție (vezi prețul de achiziție și furnizorul), este circ și campanie electorală (fotograful din echipa, veste personalizate, membrii PSD fac distribuția) și multă, foarte multă MINCIUNĂ”, a scris președintele PLUS Sector 5.

„🤥 Afirmă primarul #DFect în răspunsul pentru Libertatea “Oamenii care distribuie pachetele se dezinfectează pe mâini înainte și după fiecare împărțire de materiale”
🛑 Pe pagina primarului sunt poze din strada și în nicio poza nu apare cum vreun pesedist își dezinfectează mâinile. “Păi de ce sa le dezinfectăm dacă apoi punem mâna pe clanțe și mânere? Ce rost mai are?” declara un voluntar.

🤥 Declară marele mincinos ca au fost respectate toate regulile și că cetățenii nu “avut nicio grimasa”.
🛑 Nici măcar la fumul de țigară al “voluntarului” de la PSD sector 5 nu au strâmbat din nas cetățenii, când el fuma in scara blocului?”, a conchis Roșca.

Citește și Firea: Ne-am pregătit cu încă 340 de paturi pentru bolnavii de COVID-19

Daniel Florea, făcut Pinochio, trombonist, mincinos și DFect

„🤥 Declara Pinochio Florea Daniel, primarul zero al sectorului 5 ca aceste pungi au fost “oferinte gratuit, tuturor celor care au nevoie, kituri de igienă de bază”
🛑 Cum au fost gratuite, cine a plătit editurii LITERA cei 75 de lei pe pungă, aproape dublu fata de cost?
Cum ați aflat dacă au nevoie de produse “tuturor” celor cărora le-ți lăsat pungile de clanța ușii?

Stimate trombonist, sa-ți păstrezi un polar din asta rosu pe care scrie #FaptePenale, de la PSD realizat cu banii de la Centrul Cultural, pentru când ajungi la răcorică. Știi ce zic?

Fereasca Cel de sus sa-ți fii virusat membrii ciumei roșii de la 5 și totodata angajații primăriei, care in timpul programului sunt voluntari (o altă minciună a primarului) pentru distribuție a noilor “găleți #DF””, a încheiat Iustin Roșca.

#NEWS