Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat de curând că instituirea stării de urgență este necesară și că lucrurile nu ar trebui să mai fie tărăgănate. De asemenea, acesta a mai vorbit despre posibilitatea limitării anumitor drepturi civile, dar caz în care acestea se vor aplica conștient și responsabil de către ministrul de Interne, Marcel Vela, nu ar trebui să existe probleme.

„Cred că se vor lua măsuri. Se dă posibilitatea ministrului de Interne să ia aceste măsuri în funcție de dinamica a ceea ce se întâmplă. Va fi o limitare a unor drepturi civile, dar daca ministrul de Interne le va lua conștient și responsabil măsurile nu cred că vor fi probleme.

Părerea mea este că starea de urgență este decretată prea târziu. Așa cum aseară mă așteptam să vină premierul cu soluții, tărăgănăm prea mult. Din punctul meu de vedere e nepermis. Vom aștepta ora 15. Lucrurile acestea trebuiesc luate mai rapid. Cu certitudine am făcut niște probe BPR, se va ține prin conferință video iar miercuri sau joi vom avea votul”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

În jur de orele 15:00, președintele țării, Klaus Iohannis a declarat că va susține o conferință de presă în care va decreta (sau nu) starea de urgență, așa cum anunța în cursul zile de sâmbătă.

Citește și: USR pune presiune pe Iohannis: Trebuie să declare starea de urgenţă!

#News