Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, plin de surprize! Face tot ce-i dictează PNL. Rareș Bogdan este pregătit să intre într-o nouă bătălie electorală. Europarlamentarul PNL spune că ar putea să o învingă lejer pe Gabriela Firea dacă ar intra în campania pentru Primăria Capitalei.

Rareș Bogdan, plin de surprize! Face tot ce-i dictează PNL

Fostul jurnalist spune că dacă partidul i-o va cere, va intra în luptă directă cu actualul primar al Bucureștiului. Vrea să fie pompierul de serviciu oriunde va fi nevoie.

”PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu. Noi trebuie să dăm o soluție pentru București. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară (…). Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016.” a spus Rareș Bogdan la Realitatea Plus.

Citește și Codrin Ștefănescu se ia la trântă cu Rareș Bogdan, pentru Dragnea

Dar asta nu e tot. Rareș i-a dat un mesaj clar lui Nicușor Dan. Dacă nu intră în PNL, acesta nu are nicio șansă să devină primar general.

”Dacă partidul consideră că strategia noastră este asta, n-am să mă dau la o parte. Eu am intrat în PNL din drag de liberalism, de PNL, pentru că-i cunosc istoria și cred în valorile liberale” a mai declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a mai spus că, într-o confruntare electorală cu Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei, ar obține minimum 37-38%, având șanse și la 40% în timp ce actualul prima nu ar depăși 24%.

#NEWS