Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, s-a aflat sâmbătă, la Mănăstirea Cașin din București, de unde a transmis un mesaj pentru cetățeni.

„Este o zi sfântă pentru ortodocși. Eu le doresc să nu părăsească locuințele”, a transmis Tudorache.

La rândul său, părintele Gabriel Cazacu, slujitor la Mănăstirea Cașin, a felicitat autoritățile locale pentru implicare în lupta împotriva coronavirusului.

„Dragii mei, ne aflăm în sâmbăta Paștelui, o zi plină de semnificație pentru noi toți, ortodocșii. Vă felicităm pentru că ați ales să rămâneți în case, felicităm autoritățile locale, Primăria Sectorului 1, pe domnul primar Tudorache și pe toți cei care sunt implicați, care sunt alături de noi și de dumneavoastră. Rămâneți în case, este foarte important! În această seară, vom încerca să ajungem la dumneavoastră și nu vom lăsa niciun cămin fără Sfintele Paști și fără Lumina Învierii”, a spus preotul.

Citește și Firea, îndemn VIDEO pentru români: Vă implor, rămâneţi acasă!

„Sunteţi în gândurile noastre, vă asigurăm că sunteţi în rugăciunile noastre. Vă rugăm, aprindeţi candela acasă, aprindeţi un pic de tămâie, stropiţi casele cu un pic de agheasmă şi rugaţi-vă!”, le-a urat credincioşilor părintele Gabriel Cazacu, de la Mănăstirea Caşin.

#NEWS