Carmen Hărău

Când nu-i cap, vai de picioare, zice o vorbă. Sau ceva pe-acolo, cel puțin. În cazul senatoarei PNL de Hunedoara, Carmen Hărău, se aplică mai de grabă ceea ce am scris în titlu, și-anume, când nu-i cap, vai de izolare. Astfel, cum are prea mult timp liber și nu prea știe ce să facă cu el, tanti senatoarea Hărău s-a scăpat pe Facebook. Într-un acces de furie îndreptat către un pesedist care o cam supărase, aceasta a declarat că l-ar cam infecta pe acesta cu COVID-19.

Să moară și pesedistul vecinului

Declarația controversată a lui Hărău îl vizează pe social democratul Laurențiu Nistor, căruia aceasta i-ar da un pic de Coronavirus, dacă ar putea. Uite asta numesc eu bunătate! Să împarți cu aproapele tău orice. Numai că-n cazul senatoarei nu vorbim despre bunătate, ci despre o altă caracteristică umană demnă de Vechiul Testament, și-anume răzbunarea.

Așadar, cel mai probabil, caz în care Carmen Hărău ar fi fost confirmată ca fiind unul dintre cei infectați cu Coronavirus, Nistor ar fi trebuit să se uite peste umăr, ca nu care cumva să se trezescă pupat pasional de către aceasta pe obraz.

„Ieri m-am autoizolat la domiciliu, deoarece am luat contact cu un coleg senator venit la Parlament cu Covid-19 după el. În cîteva zile voi afla rezultatele testelor. Nu-i deloc plăcut să stai închis în casă 14 zile, când munca ta presupune relația cu oamenii, dar este un act de responsabilitate față de semeni, față de sănătatea lor, nemaivorbind de faptul că, atunci când nu procedezi astfel, te plasezi în afara legii. Când am citit declarația dlui Laurențiu Nistor, m-am gândit că, dacă testul meu la coronavirus ar ieși pozitiv, înainte de izoletă, internare, tratament… (Doamne ferește!) specimenul acesta politic ar merita să trag repede o fugă pe unde se găsește și să-l pup apăsat ca recompensă pentru felul ticălos în care face politică de 30 de ani! Problema mea este că, spre deosebire de el, eu nu pot să fac rău conștient cuiva…nici măcar lui!”, a scris senatorul PNL, Carmen Hărău.

Cu toate că da, doamna senator își încheie mesajul că „nu pot să fac rău conștient cuiva… nici măcar lui”, cum rămâne păcatele din gând și de pe Facebook? Apoi, haideți, doamnă! PSD-istul ăla vă putea fi fiu, frate, bunic! Că doar se poartă căsătoriile mixte pe la dumneavoastră prin partid!

Noroc că v-a ieșit testul ăla negativ, că cine știe ce idei simpatice vă mai veneau și cu ce declarație vă mai legați data viitoare la cap!

Citește și: Leapșa coronavirusului în PNL ajunge la Rareș Bogdan?

#News