Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu . Sursa foto; sport. ro

Roxana Ciuhulescu a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, ea susținând că ar fi fost victima hărțuirii unui antrenor român, fost jucător important. Fosta concurentă de la „Survivor”, a părăsit competiția din cauza unor probleme medicale. Ea a revenit în România, acolo unde a dezvăluit că este pregătită să își reia postul de consilier al ministrului Sportului. Vedeta TV a vorbit despre perioada în care prezenta emisiunea ProMotor.

„Mă suna și ziua, mă suna și noaptea”

Roxana Ciuhulescu a mai dezvăluit că a scăpat de avansurile făcute de antrenor după ce l-a amenințat că îi va face public numele.

„Am fost sunată de fotbaliști, s-a întâmplat câtă vreme am făcut ProMotor. Au fost totuși 13 ani. De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunosc că am fost curtată de oameni din fotbal. A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment.

Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: „Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui. Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e… Dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu este una din femeile care are cele mai lungi picioare din lume. Ea ocupă locul 6 în topul femeilor cu cele mai lungi picioare, acestea măsurând 1, 22 metri.

Vedeta a mărturisit că a fost un copil complexat din cauza înălțimii. Printre poreclele pe care le primea des se număra “girafa”, “cămila” sau “cocostârc”. Roxana a mai spus că provine dintr-o familie de oameni foarte înalți, foști jucători de baschet.

Citește și: Roxana Vancea, „curățenie” pe rețelele de socializare