Fotbalistul Cristi Tănase, surprins conducând sub influența substanțelor interzise

Cristian Tănase a fost depistat de către polițiștii biroului rutier Pitești

Cristi Tanase
Cristi Tanase sursa foto wikipedia

Cristi Tănase, fostul fotbalist de la FCSB, a fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise de către polițiștii din Pitești. Autoritățile i-au suspendat permisul de conducere și au întocmit un dosar penal în acest caz. Informația a fost dezvăluită de Știrile Pro TV, care citează surse din cadrul poliției, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit acestora, „Cristian Tănase a fost depistat seara trecută, conducând sub influența drogurilor de către polițiștii biroului rutier Pitești.

Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu”. „Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest.

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, susțin sursele din cadrul poliției. Cristi Tănase a fost adus la audieri și i s-a retras permisul de conducere pe durata investigațiilor, deoarece a fost înregistrat într-un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise. Turişti căutaţi în munţii Mehedinţi de salvamontişti