Amenințări cu moartea pentru fotbaliștii de la Bayern Munchen.″Foc şi moarte porcilor de la Bayern″

″Foc şi moarte porcilor de la Bayern″

Fotbaliştii echipei Bayern Munchen sunt șocați! Aceștia au primit o scrisoare anonimă prin care erau amenințați cu moartea, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei germane.

″Investigăm presupuse ameninţări cu moartea şi tulburarea ordinii publice prin ameninţarea comiterii unei crime″⁣, a declarat oficialul poliţiei. Acesta nu a dorit să dea alte detalii pe marginea acestui subiect.

Ziarul Bild a relatat că scrisoarea, în care erau evocate numele lui Robert Lewandowski, Manuel Neuer şi Serge Gnabry, a fost primită pe data de 12 ianuarie de clubul St Pauli Hamburg. Clubul activează în divizia secundă iar oficialii trimis-o apoi la poliţie.

În scrisoare se putea citi o frază precum: ″Salvaţi liga, salvaţi sportul fotbal. Foc şi moarte porcilor de la Bayern″⁣.

Oficialii campioanei germane de fotbal nu au comentat deocamdată incidentul.

Bayern Munchen a câștigat 9 titluri consecutive cucerite în Bundesliga.

Bundesliga are în componență 18 formații, iar formatul competițional este unul clasic, 34 de etape, tur-retur.

Bayern Munchen a redus anul trecut salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi plasaţi în izolare. Este cazul lui Joshua Kimmich, aflat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate, a relatat săptămânalul german Bild am Sonntag.

Joshua Kimmich (26 ani) a fost plasat în izolare pentru a doua oară din cauza unei noi expuneri la coronavirus. El tocmai ieşise din carantină, după ce s-a aflat în contact cu coechipierul său Niklas Suele, testat pozitiv.

Citiți și: ”Robert Lewandowski poate fi noul Balon de Aur al sezonului actual”! Este părerea antrenorului său de la Bayern Munchen, Hansi Flick!