Ilie Năstase, salvatorul lui Ion Țiriac

Auzind despre insultele care i-au fost aduse lui Țiriac, Năstase n-a mai stat mult pe gânduri și i-a întors-o lui Ohanian de urgență: „Cred că sexist e el”

Ilie Năstase tocmai ce s-a înrolat în scandalul pe episoade dintre Ion Țiriac și soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, pentru că fără o a treia părere nu s-ar fi făcut primăvară, desigur.

Ilie Năstase, salvatorul lui Țiriac

Auzind despre insultele care i-au fost aduse lui Țiriac, Năstase n-a mai stat mult pe gânduri și i-a întors-o lui Ohanian de urgență: „Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist. Presa de acolo te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva”, a spus Ilie Năstase, la Antena Sport.

Cearta dintre Ion Țiriac și soțul Serenei Williams a început după ce fostul tenisman român a grăit următoarele: „Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”. Cum soția trebuie mereu apărată de bârfe și păreri spuse la drumul mare, Ohanian a replicat: „E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”.

Între timp, soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian a postat încă un mesaj neplăcut la adresa lui Ion Țiriac: „A trebuit să-l caut pe Google… se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn”, ca imediat să recidiveze cu:

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a spus Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Reamintim că Ilie Năstase făcea, la rândul său, prima pagină a ziarelor, în urmă cu aproximativ o lună, când era acuzat de soția sa că ar agresat-o fizic, din pricina geloziei. Aceasta nu a dorit, la momentul respectiv, să depună plângere împotriva acestuia.

Citește și: Ilie Năstase recidivează și își ia soția la bătaie