Premierul Cîțu s-a vaccinat anti-COVID

#Împreună Învingem Pandemia

Premierul Florin Cîțu s-a imunizat la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Pentru a atrage atenția asupra importanței vaccinării, Florin Cîțu a venit echipat cu un tricou pe care era inscripționat mesajul #Împreună Învingem Pandemia.

„Foarte ușoară această vaccinare, Nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. E important să înțelegem că rămânem la obiectivul de a avea 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie. Foarte mulți români vor să se vaccineze”, a declarat premierul Cîțu.

Se lucrează la platforma de vaccinare

Interesul românilor pentru vaccinare a crescut mult după ce șeful statului a fost vaccinat vineri, iar acest lucru s-a văzut pe platforma pe care se fac programările. „Se lucrează non stop la platformă. Locurile sunt determinate și de numărul de vaccinuri. Eu vreau să mă uit și la mesajul pozitiv: foarte, foarte mulți români vor să se vaccineze (…) Problema pe care am avut-o sau părea că este o problemă, se tot spunea că lumea nu vrea să se vaccineze, ieri s-a văzut foarte clar că românii vor să se vaccineze. Este datoria noastră și vom face tot posibilul să asigurăm vaccinurile (…) Am depășit momentul cel mai important, acela că românii nu vor să se vaccineze. Este cel mai important lucru. Vor să se vaccineze și le vom asigura acest lucru”, a mai spus premierul Florin Cîțu după ce s-a vaccinat.

Citește și: VIDEO LIVE | Președintele Iohannis se vaccinează anti-COVID

#News