foto twitter

Aflat într-o vizită de lucru în județul Alba, unde verifică modul de acordare a asistenţei medicale în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba-Iulia, Nelu Tătaru a explicat că măsurile luate în ultima vreme sunt cele potrivite, chiar dacă contestate de unii și considerate cam… restrictive. Acesta a mai menționat faptul că România încă nu a scăpat total de pericolul coronavirus, astfel că este foarte important să conștientizăm și să ținem sub control un eventual derapaj suplimentar al bolii.

„Măsurile de relaxare tot timpul vor aduce o creştere a numărului de cazuri. Noi trebuie să gestionăm acest număr de cazuri şi tocmai de aceea solicit pe această cale ca cei care sunt reticenţi sau contestă o măsură de alertă să-şi revizuiască un pic şi atitudinea, dar şi poziţia. Vrem, nu vrem, suntem într-o stare de alertă, declarată, decretată sau nu. Realizând că totuşi avem cazuri în comunitate şi crescând în ultimele două zile, atunci avem o justificare”, a precizat Nelu Tătaru.

În același interviu, acesta a mai sugerat (aproape subtil) că există posibilitatea reluării măsurilor mai dure de acum o lună, caz în care se va observa o evoluție drastică a COVID-19.

Citește și: Deputata Dinu crede în „interesele mari de la mijloc” ale celor de la PNL

#News