După cum vă anunța redacția noastră, cu nu mult timp în urmă, mandatul de primar ales al Sectorului 1 al lui Clotilde Armand a fost validat în cursul zilei de astăzi.

„Admite sesizarea formulată de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1, Sector 1 Bucureşti. Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de doamna CLOTILDE-MARIE-BRIGITTE ARMAND, candidata Alianţei USR-PLUS. Dispune comunicarea prezentei încheieri de îndată Prefectului şi Secretarului General al Sectorului 1 Bucureşti, cel din urmă are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea încheierii, la sediul Primăriei Sectorului 1, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie. Cu drept de apel în termen de 2 de zile de la aducerea la cunoştinţă publică, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin. 2 Cod de procedură civilă, azi, data de 15.10.2020”, se arată în minuta ședinței.

Citește și: Clotilde Armand, validată primar al Sectorului 1

Dan Tudorache nu renunță și face apel, cu ajutorul lui Piperea

Convins că lucrurile trebuie lămurite, Dan Tudorache a anunțat, prin avocatul acestuia, Gheorghe Piperea, că va face apel la decizia magistraților.

Contactat de către cei de la Bugetul.ro, avocatul Gheorghe Piperea a declarat că se va formula un apel cel târziu luni, existând posibilitatea ca acest apel să fie făcut chiar în cursul zilei de mâine.

„Nu este despre ce voi face eu, ci despre ce va face domnul Tudorache. Domnul Tudorache mi-a spus că se va formula apel, mâine sau luni”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Gheorghe Piperea.

Citește și: Gheorghe Piperea și falimentul din turism

#News