Marian Dragomir, primarul Brăilei

Primarul Brăilei Marian Dragomir pare să nu se oprească din comentariile antimască, fiind, după cum se știe, un mare împătimit al „libertății”, după cum chiar acesta afirmă. „O să folosesc toate mijlocele legale pentru a apăra drepturile și libertățile brăilenilor și voi iniția procedura de modificare a hotărârilor și legilor abuzive”, declară Marian Dragomir, în totală contradicție cu recomandările specialiștilor în domeniu.

„Când vă plimbați în Parcul Monument, Grădina Mare sau oriunde în Brăila, cu excepția locațiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta. Acum, fiecare are dreptul de a decide!!! Persoane mai temătoare spun… dar dacă nu purtăm masca o să crească cazurile. Eu îi întreb, cu tot respectul – garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectăm? Există un studiu oficial? Personalul D.S.P. Brăila a purtat mască, a respectat regulile… și totuși s-a infectat!!!”, a spus primarul Brăilei.

Marian Dragomir: „Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR!!!”

„Unii mi-au spus – Au trecut alegerile, ești 4 ani primar… stai liniștit… nu te pune contra curentului… Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR!!! Nu sunt „vultur”, este doar un proverb românesc adaptat. O să rămân mereu același om sincer și nu ma voi vinde pentru un post sau interes personal”, a mai spus Marian Dragomir.

Citește și: Primarul Brăilei „dă foc” măștii medicinale

#News