5GANG devine istorie. Trupa se desparte

„Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri”

Foto: YouTube

Fanii trupei 5GANG au toate motivele de supărare: începând cu anul viitor, Selly, Gami, Mădălin, Dia și Pain au intenția de a se despărți. Anunțul a fost făcut chiar de liderul trupei, Andrei Șelaru, cunoscut de public ca Selly.

Selly, despre despărțirea 5GANG: „Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri”

Selly a amintit că, atunci când cei cinci au început să cânte împreună erau foarte mici, iar de atunci prioritățile acestora s-au schimbat. „Gândiți-vă că am început acum 4 ani de zile. Gami avea doar 14 ani, eu aveam 16 ani. Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri. Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta, am doborât atâtea recorduri, am scos atâtea piese și chiar nu vrem să îl forțăm mai mult decât este cazul. Am făcut-o cât timp ne-am regăsit în treaba asta și cât timp ne-a venit natural”, a spus Selly.

Cu toate astea, vedeta a promis că activitatea 5GANG nu se oprește încă: „Acum poate o să mai scoatem una sau două piese, nu știm sigur, cu siguranță vom scoate filmul, însă cam atât. Nu vrem să facem ceva care să se simtă pentru noi artificial, doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese. Mădălin vrea să facă și el muzică serioasă’, a completat vloggerul, potrivit Viva.ro.

Citește și: Lavinia Pârva, distrată de zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică