Oana Zăvoranu, acidă cu artistele României

Nu îi place „plasarea de produse”

Oana Zăvoranu își continuă acțiunea de „tăiere în carne vie” a persoanelor publice din România, influencerii de pe social media, unde fiecare încearcă să obțină un ban în plus, prin reclame la diverse produse, de la cele dedicate copiilor până la electrocasnice.

Pe canalul său de YouTube, potrivit WOWbiz, cele mai recente „victime” sunt Andreea Bălan, jumătatea blondă a Andre, și Elena Gheorghe, cea care a fost vocea trupei Mandinga. Zăvoranca o acuză pe Andreea Bălan că face reclame la produse pe care nici nu le-ar folosi, de parcă Messi ar mânca toată ziua numai chipsuri.  

„Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea”, a spus Oana în clipul de pe Youtube. Mai mult decât atât, Oanei Zăvoranu i se pare deplasat faptul că fiicele Andreei sunt folosite în parte dintre aceste reclame. „Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns”, a mai spus bruneta.

Oana despre Elena: „Tu te-ai dilit?”

Despre Elena Gheorghe, Zăvoranca a avut „una caldă, una rece”. După ce a lăudat-o că are voce și vine dintr-o familie serioasă, mai mult, că nu este conflictuală,  Oana a reușit să dea cu artista de pământ, dar tare. Asta după ce a văzut o reclama la papuci. „Ce să faci tu femeie, cu piciorul ăla, zici că ți-am dat cu ciocanul peste fiecare deget și ți-am făcut degetele mov. Ești o femeie finuță, ce-i cu ciocanele alea? Ce faci cu trențele alea pe tine? Tu te-ai dilit? Tu ai uitat să fii artistă și femeie, chiar dacă ai copii”, a răbufnit Oana Zăvoranu.

Zilele trecute, în „colimatorul” Oanei au fost familiile Adela Popescu – Radu Vâlcan și Gina Pistol – Smiley, pe care le acuză de „mocangeală”.

Citește și: Oana Zăvoranu „toacă” influencerii din România