Horoscop azi, vineri 2 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astrologic esențial al zilei este oferit de conjuncția Lunii cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe Pești. Acest marcaj astral ne vorbește de: expansivitate, bucurie, reușite, toleranță, satisfacție, noroc, generozitate, simpatie, bunăvoință, caritate și omenie. Astfel, discutăm de o zi a succesului, a veseliei, precum și a dreptății și a echității!  

BERBEC

Divinitatea vă va ocroti într-un mod cumva mai evident în această zi! Vi se mai relevă și o remediere splendidă în planul sănătății. Veți fi și ceva mai imaginativi și creativi.

TAUR

Puteți câștiga prietenia sau protecția unei persoane foarte bune pentru viața și destinul dumneavoastră! Vă puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase.

GEMENI

Vi se preconizează o frumoasă reușită profesională! Raporturile cu șefii vor fi foarte bune! Totodată, astrele vă mai relevă și un câștig înalt în privința reputației!

RAC

Veți fi cumva mai culți, intelectuali, etici, spirituali și explorativi. Aveți parte de o zi optimă pentru călătorii spre meleaguri străine. Vă puteți reforma și stilul de gândire, de judecată.

LEU

Vi se relevă o protecție aproape miraculoasă împotriva marilor incidente sau accidente! Totodată, puteți rezolva cu brio o chestiune ce ține de un împrumut, de o restituire ori de un ajutor financiar.

FECIOARĂ

Veți avea parte de o zi cu multă dragoste, tandrețe și romantism în viața de cuplu! Totodată, vi se arată indicii pozitive legate și de relaționarea generală cu cei din jur.

BALANȚĂ

Aștrii zilei vă preconizează o remediere înaltă în planul sănătății! Totodată, la job relațiile cu colegii vor fi fericite. Aveți o zi cu noroc și pentru munci legate de ipostaza domestică.

SCORPION

Vi se arată o zi de mare succes în cele ce țin de viața amoroasă! Este o zi cu noroc și pentru doamnele ce își dorec un copil, având parte de indicii astrale pozitive pentru a-și aduce la îndeplinire dorința!

SĂGETĂTOR

Veți avea parte de evenimente minunate în sânul familiei! Este o zi bună și pentru achiziții pentru casă. Totodată, astrele zilei vă arată și cumva mai visători, nostalgici, idealiști, romantici și sentimentali.

CAPRICORN

Veți reliefa o judecată sănătoasă, înțeleaptă și echilibrată! Comunicarea cu anturajul se va realiza într-un mod eficient și constructiv. Puteți primi și o veste foarte bună!

VĂRSĂTOR

Vi se relevă o zi deosebit de norocoasă în plan bănesc! Ar fi de bun augur dacă ați fi și ceva mai generoși! Totodată, aștrii zilei vă arată și cumva mai talentați, abili și competenți!

PEȘTI

Veți fi mult mai veseli, optimiști și entuziaști! Totodată, astrele vă arată și ceva mai norocoși și mai de succes! Veți atrage evenimente încântătoare asupra dumneavoastră.

Horoscop HashtagNews