Horoscop azi, marți 20 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astral definitoriu al zilei este oferit de trecerea planetei Jupiter pe zodia Berbecului. Acest aspect astrologic ne vorbește de: expansivitate, bucurie, reușite, satisfacție, noroc, generozitate, simpatie, bunăvoință, spiritualitate, toleranță și omenie. Astfel, discutăm de o zi a succesului, a fericirii, precum și a dreptății și a echității!

BERBEC

Veți fi mult mai veseli, optimiști și entuziaști! Totodată, astrele vă arată și foarte norocoși și mai de succes! Veți atrage evenimente deosebit de încântătoare asupra dumneavoastră.

TAUR

Divinitatea vă va ocroti într-un mod mult mai evident în această perioadă! Vi se mai relevă și o remediere splendidă în planul sănătății. Veți fi și mult mai imaginativi și mai creativi.

GEMENI

Puteți câștiga prietenia sau protecția unui bărbat cu o influență foarte bună asupra vieții și a destinului dumneavoastră! Vă puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase.

RAC

Vi se preconizează o frumoasă reușită profesională! Raporturile cu șefii vor fi foarte bune! Totodată, astrele vă mai relevă și un câștig înalt în privința reputației!

LEU

Veți fi cumva mai culți, intelectuali, etici, spirituali și explorativi. Aveți parte de o perioadă optimă pentru călătorii spre meleaguri străine. Vă puteți reforma și stilul de gândire, de judecată.

FECIOARĂ

Vi se relevă o protecție aproape miraculoasă împotriva marilor incidente sau accidente! Totodată, puteți rezolva cu brio o chestiune ce ține de un împrumut, de o restituire ori de un ajutor financiar.

BALANȚĂ

Veți avea parte de mult mai multă dragoste, de respect și de onorabilitate în viața de cuplu! Totodată, vi se arată indicii deosebit de pozitive pentru afaceri, tranzacții și treburi de ordin legal și litigios.

SCORPION

Astrele vă preconizează o remediere înaltă în planul sănătății! Totodată, la job relațiile cu colegii vor fi extrem de fericite. Aveți o perioadă cu noroc și pentru munci legate de ipostaza domestică.

SĂGETĂTOR

Vi se arată o etapă de mare succes în cele ce țin de viața amoroasă! Este o perioadă cu noroc și pentru doamnele ce își doresc un copil, având parte de indicii astrale deosebit de pozitive pentru a-și aduce la îndeplinire dorința!

CAPRICORN

Veți avea parte de evenimente minunate în sânul familiei! Este o perioadă bună și pentru achiziții pentru casă. Totodată, astrele vă arată și cumva mai visători, nostalgici, idealiști, romantici și aventuroși.

VĂRSĂTOR

Veți reliefa o judecată sănătoasă, înțeleaptă și echilibrată! Comunicarea cu anturajul se va realiza într-un mod eficient și constructiv. Puteți primi și o veste foarte bună!

PEȘTI

Vi se relevă o zi deosebit de norocoasă în plan bănesc! Ar fi de bun augur dacă ați fi și ceva mai generoși și altruiști! Totodată, aștrii zilei vă arată și cumva mai talentați, abili și competenți!

Horoscop HashtagNews