FOTO Europa FM
FOTO Europa FM

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, face un apel către companii private, asociaţii şi fundaţii să sprijine autorităţile locale şi să doneze centrelor de carantină alimente şi obiecte de strictă necesitate, transmite News.ro.

Firea, apel către românii cu bani

Firea a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că în Bucureşti mai sunt disponibile 180 de locuri de carantină şi mai este un centru de rezervă cu o capacitate de peste 140 de locuri.

“În prezent, în centrele de carantină din Capitală se află 270 de persoane venite în special din Italia. Mai sunt disponibile 180 de locuri de carantină şi mai avem centre rezervă cu o capacitate totală de peste 140 de locuri. Conaţionalii noştri nu vor rămâne fără un acoperiş deasupra capului sau fără medicamente, apă, hrană, obiecte de igienă şi îngrijire personală”, a transmis primarul Capitalei.

Firea a făcut un apel la firmele private şi la asociaţii să doneze alimente centrelor de carantină.

Eforturi mari din partea Primăriei Capitalei

“Fac un apel către toate companiile private, asociaţiile sau fundaţiile, să sprijine în continuare autorităţile locale şi să doneze centrelor de carantină alimente şi obiecte de strictă necesitate. Numai solidari vom putea fi eficienţi, iar cei care au nevoie de noi vor primi mai rapid ajutor. Centrul de primire donaţii se află la Arena Naţională – bd Basarabia 37-39”, a mai explicat Firea.

Citește și Firea dă asigurări că apa de la robinet este potabilă, nu are COVID-19

“Facem toate eforturile astfel încât să asigurăm stocurile necesare, hrană caldă, apă şi kit-uri de igienă personală, însă avem nevoie şi de sprijinul companiilor care pot furniza alimente şi obiecte de igienă sau îmbrăcăminte de strictă necesitate. Este vorba despre alimente neperisabile, produse de igienă şi curăţenie, apă, pilote, articole de îmbrăcăminte de strictă necesitate. De asemenea se pot trimite cărţi noi, dulciuri sau diverse jocuri de masă, astfel încât aşteptarea acestor persoane aflate în carantină să nu fie atât de apăsătoare”, a mai transmis Firea.

#NEWS