Guvernul Orban, luat la rost de USR: Are o atitudine de tip Codrin Ștefănescu. Deputatul USR, Ionuț Moșteanu, solicită Guvernului Orban să publice în Monitorul Oficial OUG-ul privitor la alegerile anticipate și îl acuză pe Ludovic Orban că a început să semene cu Codrin Ștefănescu prin atitudinea ”Pentru că putem!”.

Guvernul Orban, luat la rost de USR: Are o atitudine de tip Codrin Ștefănescu

”După ședința de Guvern de ieri am văzut declarația asta – „În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ, în momentul în care prim-ministrul va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial”, a anunţat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern.

Sunt 10 zile de când așteptăm cu toții să vedem o ordonanță critică pentru România. Auzim că sunt nemulțumiri la UDMR pe anumite articole, la PSD pe altele.

Citește și Traian Băsescu sare calul și-l jignește pe Moise Guran

Consider inacceptabilă această alba-neagra legislativă și atitudinea ”Pentru că putem!” tip Codrin Ștefănescu. Se dovedește încă o dată că puterea corupe și legea este folosită discreționar în absența moralei și eticii.

Cer guvernului Orban să publice de urgență ordonanța și să începem o dezbatere transparentă. E vorba de viitorul României, nu este o ”afacere” PNL – PSD.”, scrie Ionuț Moșteanu.

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat joi, la finalul şedinţei de Guvern, că nu există o decizie a premierului Ludovic Orban legată de ordonanţa privind alegerile anticipate şi că atunci când primul ministru va decide, aceasta va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial.

#NEWS