A fost arestat, după ce a amenințat, pe Facebook, martorii dintr-un dosar. Este cazul unui bărbat de 35 de ani, care a fost arestat preventiv vineri. El este acuzat că, într-o postare pe Facebook, ar fi amenințat mai mulți martori dintr-un dosar penal. Acuzatul este bărbatul care a tras cu pistolul vara trecută într-un club din Mamaia, au declarat surse din anchetă.

Amenințări pe Facebook

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat că a amenințat martori în dosar, au comunicat vineri, reprezentanții IPJ Constanta.

„Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi adresat ameninţări cu moartea şi acte de agresiune fizică unor persoane, în timpul intervenției într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, de către un alt bărbat, pe o rețea de socializare”, informează IPJ Constanța.

Citește și: Lansarea Facebook Dating a fost blocata in Europa

Potrivit polițiștilor, este vorba de bărbatul care în iulie 2019 a tras două focuri de armă în plan vertical într-un club din stațiunea Mamaia. După ce polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, bărbatul a fugit, fiind dat în urmărire internațională. El a fost prins, la scurt timp, în Marea Britanie, fiind adus în țară. #News