Diana Olivia Morar și Klaus Iohannis

O decizie controversată a premierului Orban vine ca o lovitură. Acesta a numit-o de curând pe Olivia Diana Morar în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției. De ce este aceasta o deciziție controversată? Întrucât se pare că aceasta prezintă o serie de conflicte de interese după cum urmează să vă povestim.

În primul rând, doamna avocat Olivia Diana Morar este fiica unui căpitan de Securitate, Valeriu Bonca, cu legături în dosarul Steinhardt și Saplacan, ceea ce ne face să ne punem întrebări în legătură cu compatibilitatea doamnei într-o așa funcție importantă.

De asemenea, din declarația de avere făcută publică de către Olivia Diana Morar, aflăm că aceasta nu deține bani în bancă și că ar avea un singur autoturism BMW din 2013. Cu toate astea, deține un număr de 16 case, dintre care 3 în Bistrița, 3 în Oradea, 2 în Timișoara, și câte una în București, Satu Mare, Constanța și Bihor, cea mai impresionantă fiind casa din Timișoara, cu aproximatic 1.106 metri pătrați. Până la 16 case, mai numărăm 4 apartamente, pe care doamna Morar le are în chirie, adăugând aici și câteva spații comerciale.

Cât despre veniturile acesteia, menționăm bani proveniți din chirii, însă și din avocatură, meserie pe care, de altfel, o și practică.

Ce o recomandă pe această doamnă pentru funcția de secretar de stat, v-ați putea întreba. Ei, bine, faptul că… este avocat, că este fiica cui este și că este consilier local în Bistrița din partea Partidului Liberal. Pe lângă toate astea, dacă încă nu v-am convins, aceasta deține și funcția de șefă a organizației de femei din Bistrița Năsăud.

#News